LaCielta ulkoinen RAID-asema USB 3.0 -liitännöillä

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

LaCielta ulkoinen RAID-asema USB 3.0 -liitännöillä
Ulkoisista kovalevyistä tunnettu LaCie on julkaissut uuden kaksi kovalevyä sisäänsä ottavan ulkoisen RAID-aseman. Uutena asiana 2big-nimisessä asemassa on sen USB 3.0 -liitännällisyys. LaCie ilmoitti aiemmin siirtyvänsä ulkoisissa kovalevyissä USB 3.0 -aikaan. 2big-aseman runko on valmistettu alumiinista ja sen on suunnitellut Neil Poulton, joka on tuttu nimi aiemmista LaCien tuotteista.

Uuden aseman fyysiset mitat ovat 93 x 200 x 183 mm ja painoa on 3,6 kilogrammaa. Siinä on paikat kahdelle kovalevylle, jotka kiinnitetään asemaan pikaliitännällä. Kovalevyt on mahdollista asettaa RAID 0 ja 1 tiloihin tai sitten vain JBOD-tilaan. Siirtonopeuksien luvataan yltävän parhaimmillaan 205 megatavuun sekunnissa. Asemaa on saatavana joko kahden tai neljän teratavun tallennuskapasiteeteilla. LaCien verkkosivuilla suositushinnoiksi ilmoitetaan 379 ja 599 euroa (hinnat sisältävät Suomen arvonlisäveron).
Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille