Intel avasi netbookeille tarkoitetun ohjelmakaupan

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Intel avasi netbookeille tarkoitetun ohjelmakaupan
Intel on avannut pelkästään netbookeille tarkoitetun AppUp-ohjelmistokaupan. AppUp-avautui beta-leimalla varustettuna jo viime tammikuussa. Englanninkielinen Tom's Hardware kertoo, että nyt beta-statuksesta on päästy eroon ja AppUp-on avautunut kaikkien käyttöön.

AppUp Center -asiakasohjelman voi ladata AppUp-sivustolta. Ohjelma toimii Windows 7, Windows XP ja Moblin alustoilla. Tarjolla on sekä ilmaisia että maksullisia ohjelmia esimerkiki uutisten ja sään seurantaan, sosiaalisiin medioihin ja muihin tuottavampiin tarkoituksiin.

Aiempien tietojen perusteella AppUp-tulee olemaan Nokian Ovi-palvelun lisäksi toinen pääasiallinen MeeGo-ohjelmistojen levityskanava.

Keskitetylle ohjelmistojen levityskanavalle voi olla kysyntää vähemmän teknisten netbook-käyttäjien keskuudessa, mutta on vaikea kuvitella valtaosan Windows-miniläppäreiden omistajista siirtyvän suljetun kauppa-alustan käyttöön nykyisestä avoimesta internetissä tapahtuvasta levityksestä.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille