Gigabyte esitteli IDF:ssä kahta P67-emolevyä

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Gigabyte esitteli IDF:ssä kahta P67-emolevyä
Gigabyte esitteli kahta P67-piirisarjallista, tuleville Sandy Bridge -prosessoreille tarkoitettua emolevyään San Franciscossa Intel Developer Forum -tapahtumassa. P67A-UD5 ja P67A-UD7 nimet saaneet emolevyt ilmestyvät vuoden 2011 alussa.

Molemmista emolevyistä löytyy SLI- ja CorssFireX-tuet. UD5-mallissa PCIe x16 -paikkoja on kaksi ja tehokkaampiin pelikoneisiin tarkoitetusta UD7:stä paikkoja on neljä kappaletta. Emolevyistä löytyy USB 3.0 -portteja, mutta kuten Intelin samaan aikaan julkaistusta Burrage-emolevystä voitiin päätellä, niin USB 3.0 -ohjainta ei ole integroitu piirisarjaan. Verkossa julkaistuista kuvista ei oikein ilmene montako USB 3.0 -portteja on. Molemmista emolevyistä löytyy kaksi SATA 6 Gb/s -porttia. Lisäksi emolevyistä löytyy SATA 3 Gb/s -portteja, joita UD5:ssä on neljä ja UD7:ssä kuusi.

Eroja emolevyjen välillä on lisäksi PCI- ja PCIe x1 -paikkojen määrässä. UD5:ssä näyttäisi kuvien perusteella olevan kaksi PCIe x1 -paikkaa ja kolme PCI-paikkaa. UD7-mallissa PCIe x1 -paikkoja on vain yksi ja PCI-paikkoja kaksi. Näiden eroavaisuuksien lisäksi UD7:ssä on kaksi gigabitin Ethernet-liitäntää ja neljä vaihetta enemmän virransyötössä (24-vaihetta).

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille