Acer valmistelee läppäriä kahdella kosketusnäytöllä?

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (3)

Acer valmistelee läppäriä kahdella kosketusnäytöllä?
Acer suunnitelee täysikokoista kannettavaa, jossa näppäimistö ja kosketusohjain olisi korvattu kosketusnäytöllä. TechReviewSource-nettisivusto on saanut käsiinsä kuvia Acerin laitteesta. Molemmat 15" kokoiset näytöt tukevat monikosketusta ja niiden sisällön voi vaikka halutessaan vaihtaa keskenään.

Tietojen mukaan laitteessa on 2,67 GHz:n taajuudella toimiva Intelin Core i5 -prosessori ja käyttöjärjestelmänä on Windows 7. Sivuston lähteen mukaan laite on vielä erittäin varhaisella kehityasteella ja bugeja löytyy paljon. Silti kosketusläppäri olisi tarkoitus saada markkinoille ensi vuoden syksyllä.

Kaksi kosketusnäyttöä läppärissä toisi ulottuville mielenkiintoisia käyttömahdollisuuksia, joten täytyy toivoa Acerin saavan tuotteen joskus markkinoille asti.

3 kommenttia

Anestic
Tuohon kynä niin kuvankäsittely lennossa olisi mellevää:D Siis sillä ehdolla että toteutus on laadukas. Kosketusnäyttönäppäimistö on kyllä todennäköisesti korkeintaan välttävä... Vrt. kosketusnäyttö-puhelin vs. fyysinen qwerty...

http://rompeblogi.blogspot.fi/

Rollerah
Melkoisen mielenkiintoinen tuote. Saisi yleistyä laajasti, niin ohjelmat ja pelitkin alkaisivat tukea tuollaista toteutusta. Tarjoaa aika rajattomasti tilaa mielikuvitukselle käyttöliittymää suunniteltaessa. Kuvankäsittelyyn tuo tosiaan on varmasti loistava jo nyt.
Tuli tässä mieleen, että voisikohan pakostikin vähän surkeaa kirjoitustuntumaa parantaa alemman näytön päälle asennettavalla esimerkiksi kumisella näppäimistöllä, jonka nappeja sitten voisi ihan oikeasti painaa.


Anestic
Originally posted by Rollerah:
Melkoisen mielenkiintoinen tuote. Saisi yleistyä laajasti, niin ohjelmat ja pelitkin alkaisivat tukea tuollaista toteutusta. Tarjoaa aika rajattomasti tilaa mielikuvitukselle käyttöliittymää suunniteltaessa. Kuvankäsittelyyn tuo tosiaan on varmasti loistava jo nyt.
Tuli tässä mieleen, että voisikohan pakostikin vähän surkeaa kirjoitustuntumaa parantaa alemman näytön päälle asennettavalla esimerkiksi kumisella näppäimistöllä, jonka nappeja sitten voisi ihan oikeasti painaa.


Tuo olisi kyllä hyvä idea. Ehkä ei kuminen mutta jonkunlainen viritys voisi toimia... Kuminenkin olisi kyllä varmasti askel eteenpäin mutta pitäisi kantaa mukana ja niissä tuntuma ollut aika kehno mitä kokeillut... Esim nokian puhelimista tuttu tyyli isommassa koossa (l. erittäin ohuet napit...) langattomasti toteutettuna niin että sen voi laittaa tuohon päälle ja tarvittaessa taittaa kokoon laukkuun???

http://rompeblogi.blogspot.fi/

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille