Kingston lupaa säästöjä yrityksille SSD-levyihin siirtymällä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Kingston lupaa säästöjä yrityksille SSD-levyihin siirtymällä
Kingstonin mukaan yritykset voivat säästää työasemien päivityskustannuksissa siirtymällä SSD-levyihin koko laitteiston päivityksen sijaan. Yhtiö on julkaissut sivuillaan paljon työasemia omistaville yrityksille tarkoitetun laskimen, jolla voi tarkistaa SSD-levyjen tarjoamat säästömahdollisuudet. Asiasta kertoo NordicHardware.

Kingston perustaa arvionsa SSD-levyjen harvempaan vikaantumisväliin, nopeutuneiden käynnistysaikojen lisäämään työtehokkuuteen ja työasemien elinkaaren pidentymiseen SSD-levyjen tarjoaman suorituskykylisän myötä.

Laitteistojen päivitykset käyvät useilla yrityksillä ajankohtaisiksi muutaman vuoden sisään. Riippumattoman tutkimusyhtiön tekemien tutkimusten mukaan vanhemman työaseman suorituskyky voi parantua jopa 50% SSD-levyihin siirtymällä. SSD-levyyn siirtyminen myös maksaa vain kolmasosan kokonaan uuden työaseman hinnasta.

Tutkimusyhtiö ei ole kertonut tarkemmin testausmetodeistaan ja 50% lisä suorituskykyyn syntyynee ainoastaan melko optimaalisissa olosuhteissa. SSD-levyn vaikutus suorituskykyyn mitattiin PCMark05-ohjelmiston avulla käyttäen kaksi vuotta vanhaa Dell Latitude D620 -kannettavaa. PCMark05:n System Score -pistemäärä nousi 50% kun koneen vanha kovalevy korvattiin Kingstonin SSDNow V Series -levyllä, tarkemmat tiedot täältä. Laskin löytyy Kingstonin sivuilta.


Edit: Suorituskykymittauksen tietoja tarkennettu

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille