Nvidian beta-ajurit julki etuajassa

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Nvidian beta-ajurit julki etuajassa
Fudzilla kertoo, miten alunperin Taiwanilaisella foorumilla julkaistut Nvidian beta-asteen ajurit ovat levinneet verkossa. Alkuperäinen tiedosto poistettiin nopeasti Nvidian pyynnöstä, mutta kuten tiedetään, internetiin kerran levinneitä tiedostoja on mahdotonta poistaa.

Vuotaneiden ajureiden versionumero on 260.52 beta. AJurit sisältävät tuen GeForce 8, 9, 100, 200, 300 ja 400 -sarjoillae, mukaanlukien vielä julkaisematon GTS 450. Paketti sisältää myös PhysX 9.10.0514 päivityksen.

Fudzillan mukaan yksi näkyvimmistä muutoksista on vaihtoehtojen lisääntynyt määrä asennuksen aikana. Käyttäjät voivat valita joko perinteisen Express-asennuksen, joka vain päivittää ajurit säilyttäen kulloisetkin asetukset. Custom-asennuksessa käyttäjälle annetaan mahdollisuus valita asennettavat komponentit, kuten PhyX, 3D Vision -ajurit sekä varsinaiset näytönohjaimen ajurit.


Kuvat: Fudzilla

Uusissa ajureissa mainitaan myös Dynamic Tiling -ominaisuus, jonka käyttötarkoitus ei ole selvillä, mutta joka ilmeisesti liittyy jaetun välimuistin säätelyyn ja Fermi-ohjainten kykyyn suorittaa useaa koodinpätkää yhtäaikaa.

Fudzillan tekemien suorituskykymittausten perusteella uudet ajurit eivät tuo merkittäviä muutoksia suuntaan eikä toiseen.
Beta-ajurit voi ladata TechConnect Magazinen sivuilta, jos kokeilu kiinnostaa. Nvidian mukaan ajurit tullaan kuitenkin virallisesti julkistamaan jo maanantain aikana.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille