Samsung lupailee langatonta USB:ta jokaiseen laitteeseen

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Samsung lupailee langatonta USB:ta jokaiseen laitteeseen
Samsung on suunnitellut uuden kehittyneemmän ja vähemmän virtaa kuluttavan version langattomasta USB-piiristään, kertoo TG Daily. Samsungin WUSB-alusta kykenee siirtämään 480 Mbps langattomasti ja se kuluttaa tehoa alle 300 mW. Yhtiön mukaan piirin avulla voidaan esimerkiksi siirtää HD-tasoista videota.

Samsung suunnitelee kaksiosaisen S3C2680/S5M8311 -piirin asentamista lähes kaikkin kuviteltavissa oleviin seuraavan sukupolven laitteisiin, kuten kameroihin, televisioihin, pöytätietokoneisiin, kannettaviin, tulostimiin, langattomiin kovalevyihin ja mobiililaitteisiin.

Samsungin edustaja Yiwan Wongin mukaan piirisarja on ARM 9 -ydintä käyttävä System-on-Chip yhdistettynä RF-lähettimeen. Pienikokoisen ja pienitehoisen piirin voi Samsungin mukaan lisätä esim. SD-kortin tai perinteisen USB-tikun yhteyteen, jolloin esimerkiksi kamerasta voisi siirtää sisällön television ruudulle ilman ylimääräisiä johtoja.

1 kommentti

ArttuH5N1
Mielenkiintoinen idea, jos lähtee kunnolla toimimaan.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille