AfterDawn logo

MSI:n MOA 2010 -ylikellotusfinaali alkaa huomenna

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Näytönohjain- ja emolevyvalmistaja MSI järjestää taas tänä vuonna Master Overclocking Arena -ylikellotustapahtuman. Tapahtuma pidetään National Taiwan Universityssa, Taipeissa, ja pääpalkintona on kunnian lisäksi 2500 euroa. Osaanottajajoukkueita on saapunut 16 eri maasta yhteensä 20. Viime vuoden mestarijoukkue, ruotsalainen The Expendables on myös mukana. Suomea edustavat Kari ”Junksu” Junkkonen ja Petri ”SF3D” Korhonen. Tapahtuman teemana on tänä vuonna Star Wars.

Paras edustus tapahtumassa on ruotsalaisia, sillä maata edustetaan kolmen joukkueen voimin. Naisia kilpailijoiden ominaisuudessa on kaksi, ruotsin Mink ja puolalainen Borko.

Kilpailijat kisaavat toisiaan vastaan Super Pi- (32M) ja 3DMark Vantage v1.0.2 (prosessoripisteet) -ohjelmilla. Ohjelmien tuloksia painotetaan 40/60-suhteella. Kilpailijat kisaavat toisiaan vastaan reiluuden vuoksi samanmallisilla osilla. Kokoonpanot on rakennettu MSI:n Big Bang XPower -emolevyn ja kauppoihin vasta tuloaan tekevän MSI:n N480GTX Lightning -näytönohjaimen ympärille. Prosessorina käytössä on Intelin Core i7-980X, muistit tulee Kingstonilta ja kovalevy Western Digitalilta. Myös virtalähde on tapahtumajärjestäjien vaatimusten mukaan oltava Enermaxin Revolution 85+.


Artikkelia korjattu Ville Suvannon kommentin perusteella, kiitos

1 KOMMENTTI

Ville Suvanto (vahvistamaton)1/1

Uutisessa pieni virhe sen osalta, että mukana on osallistujia myös Suomesta. Junksu lunasti paikkansa finaaliin ja "apupoikana" on mukana SF3D.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT