MSI:n MOA 2010 -ylikellotusfinaali alkaa huomenna

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

MSI:n MOA 2010 -ylikellotusfinaali alkaa huomenna
Näytönohjain- ja emolevyvalmistaja MSI järjestää taas tänä vuonna Master Overclocking Arena -ylikellotustapahtuman. Tapahtuma pidetään National Taiwan Universityssa, Taipeissa, ja pääpalkintona on kunnian lisäksi 2500 euroa. Osaanottajajoukkueita on saapunut 16 eri maasta yhteensä 20. Viime vuoden mestarijoukkue, ruotsalainen The Expendables on myös mukana. Suomea edustavat Kari ”Junksu” Junkkonen ja Petri ”SF3D” Korhonen. Tapahtuman teemana on tänä vuonna Star Wars.

Paras edustus tapahtumassa on ruotsalaisia, sillä maata edustetaan kolmen joukkueen voimin. Naisia kilpailijoiden ominaisuudessa on kaksi, ruotsin Mink ja puolalainen Borko.

Kilpailijat kisaavat toisiaan vastaan Super Pi- (32M) ja 3DMark Vantage v1.0.2 (prosessoripisteet) -ohjelmilla. Ohjelmien tuloksia painotetaan 40/60-suhteella. Kilpailijat kisaavat toisiaan vastaan reiluuden vuoksi samanmallisilla osilla. Kokoonpanot on rakennettu MSI:n Big Bang XPower -emolevyn ja kauppoihin vasta tuloaan tekevän MSI:n N480GTX Lightning -näytönohjaimen ympärille. Prosessorina käytössä on Intelin Core i7-980X, muistit tulee Kingstonilta ja kovalevy Western Digitalilta. Myös virtalähde on tapahtumajärjestäjien vaatimusten mukaan oltava Enermaxin Revolution 85+.

Artikkelia korjattu Ville Suvannon kommentin perusteella, kiitos

1 kommentti

Anonymous User
Uutisessa pieni virhe sen osalta, että mukana on osallistujia myös Suomesta. Junksu lunasti paikkansa finaaliin ja "apupoikana" on mukana SF3D.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille