Eizolta näyttö peli- ja multimediakäyttöön

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (4)

Eizolta näyttö peli- ja multimediakäyttöön
Paremmin ammattikäyttöön suunnatuista näytöistään tunnettu Eizo on julkaissut nimenomaan pelaamiseen ja elokuvien katseluun tarkoitetun näyttömallin. Foris FS2331 käyttää VA (vertical alignment) -paneelia, joka tarjoaa hieman TN-paneeleita tarkempaa värintoistoa ja katselukulmia, mutta yleensä IPS-paneeleita halvempaan hintaan.

23" kokoisen näytön natiivi resoluutio on 1920x1080. Näytöstä löytyy kaksi HDMI-liitintä, DVI-D ja analoginen D-Sub. Vaikka VA-paneelien vasteaikaa pidetäänkin usein pelaamiseen liian hitaana, Eizo ilmoittaa Foriksen vastajaksi 7ms. Näytön suurin mahdollinen kirkkaus on 300 cm/m2 ja se sisältää EcoView-sensorin, joka säätää näytön kirkkauta automaattisesti ympäristön mukaan.

Näyttöön on sisäänrakennetu neljä esiasetusta eri käyttötarkoituksiin (Elokuvat, Paperi, sRGB, Pelaaminen) ja lisäksi käyttäjä voi tallentaa muistiin kaksi omaa asetustaan. Pienenä erikoisuutena näytön mukana toimitetaan punainen, harmaa tai sininen palanen tarranauhaa, jonka voi kiinnittää näytön alareunassa olevaan sille tarkoitettuun kohtaan tuomaan yksilöllistä tuntua.

Foris FS2331 -mallin pitäisi saapua kauppoihin piakkoin ja valmistaja on myöntänyt sille viiden vuoden takuun. Eizon sivujen mukaan näytön suositushinta on 4495 ruotsin kruunua eli noin 488 euroa.

Edit:Hinta lisätty

4 kommenttia

Insomniu
Ei kyllä kovin lupaava näyttö mielestäni ole. Ja onko tuossa olevinaan kaiuttimet? No thanks.

i7 980X, R9 290, 24GB, Win10

pxhza
Kun ne saisi niiden 28"/30" näyttöjen sillä 25xx resoluutiolla vähän parempiin hintoihin... 2500 vaakapikseliä alkaisi jo tuomaan mukavasti työpöytätilaa ja 28" olisi samalla mukava koon lisäys nykyisestä 22:sta. Mutta tosiaan hinnathan on tällä hetkellä jossain 800 euron tuntumassa joka on aivan liika ainakin minulle.
Eriol
Zuoraan Eizon zivuilta: The recommended retail price for the FORIS FS2331 is SEK 4.495:- including VAT. Eli 488 euroa.
jartar
Originally posted by Insomniu:
Ei kyllä kovin lupaava näyttö mielestäni ole. Ja onko tuossa olevinaan kaiuttimet? No thanks.

Sanoo ihminen kenen näyttö on Tn-kuraa. 500€ ei todellakaan ole paha hinta 23" VA-näytöstä.

Tietokone + Chord Hugo + Grado RS1i = heaven

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille