ViewSonicilta tabletti Windows 7:llä ja Androidilla

Kirjoittaja Teemu Laitila,

ViewSonicilta tabletti Windows 7:llä ja Androidilla
ViewSonic on esitellyt IFA-messuilla tablet-tietokonetta, jossa on dual-boot-mahdollisuus. Laite sisältää Windows 7 -käyttöjärjestelmän ja myös mahdollisuuden käynnistää halutessaan Android 1.6 -käyttöjärjestelmään. ViewSonic ei ole vielä onnistunut päättämään aikooko se nimetä Intelin Atom-prosessoria käyttävän laitteen ViewPad 100 -nimiseksi vai tuleeko siitä ViewPad 10i.

Mahdollisuus Androidin käyttöön jäänee hieman kuriositeetin rooliin, sillä Android 1.6 -versiosta puuttuu paljon uusimman version mukanaan tuomia ominaisuuksia. Androidin päivittäminen ei myöskään ole mahdollista, koska 1.6-versio on uusin, joka tukee x86-prosessoreita.

Kahta eri käyttöjärjestelmää ja Intelin 1,66 GHz Atom N455 -prosessoria lukuun ottamatta laitteen muut ominaisuudet ovat kohtalaisen tavanomaisia. Näyttö on 10" 1024x600 resoluutiolla, microSD-kortilla laajennettavaa tallennustilaa löytyy 16 gigatavua, tabletissa on GPS, 1,3MP web-kamera, kiihtyvyysanturi, WiFi, Bluetooth ja USB-portti.

ViewSonicin mukaan laite on tulossa myyntiin vielä tämän vuoden aikana ja hinnaksi on ilmoitettu "alle 500 euroa".

Engadget on päässyt kokeilemaan laitetta ja esittelee sitä videolla.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille