PNY:ltä alennusta BFG:n näytönohjaimen omistajille

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

PNY:ltä alennusta BFG:n näytönohjaimen omistajille
Uutisoimme elokuun puolivälissä näytönohjainvalmistaja BFG:n konkurssista, joka aiheutti yhtiön tuotteilleen myöntämien elinikäisten takuiden raukeamisen. Kilpailija PNY ei jäänyt seuraamaan tilannetta sivusta, vaan keksi tavan (pdf) hyödyntää tätäkin tilannetta. PNY lupaa antaa alennusta (korkeintaan 25 prosenttia) GeForce-näytönohjaimistaan mikäli ostaja pystyy todistamaan omistavansa BFG:n näytönohjaimen. Tarjous astuu voimaan välittömästi.

PNY edellyttää vielä, että alennuksen saamiseksi pitää lähettää vanha ohjain heille. Tuote voi olla toimiva tai rikki. Alennukset otetaan PNY:n verkkosivuilla olevista suositushinnoista ja asiakkaan tulee soittaa tiettyyn puhelinnumeroon kaupan varmentamiseksi.

Kaiken vaivannäön palkkioksi PNY lahjoittaa latauskupungin, jolla itselleensä saa Just Cause 2 -pelin (arvo 49,99 dollaria). Lataus pitää valmistua lokakuun viimeisen päivän aikana.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille