Arctic julkaisi massiivisen näytönohjainjäähdyttimen

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Arctic julkaisi massiivisen näytönohjainjäähdyttimen
Acceleron Xtreme Plus on uusin lisäys näytönohjainjäähdyttimien Xtreme-sarjaan. Se on mitoiltaan massiivinen koostuen useista kuparisista lämpöputkista ja kookkaasta alumiinisesta jäähdytysrivastosta. Ripoja viilentää kolme 92 mm:n tuuletinta.

Xtreme Plus kykenee hoitamaan jopa 250 W:n lämpökuorman. Aikaisempiin malleihin verrattuna Xtreme Plus -jäähdytin tukee useita eri näytönohjainmalleja, mikä helpottaa päivittämistä. Myyntipakkaus sisältää kiinnitystarvikkeet mm. Radeon HD 5000 -sarjalle, useille 400-sarjan ohjaimille jne. Nvidialta on tuettu GeForce GTX 200 -sarja sekä 400-sarja.

Arctic Cooling lupaa matalampia lämpötiloja ja vähemmän melua, verrattuna molempien valmistajien referenssilaitteisiin.

Jäähdyttimen pitäisi saapua myyntiin piakkoin ja hinnaksi ennakoidaan noin 60 euroa.


1 kommentti

Jsusi
Quote:
Arctic Cooling lupaa matalampia lämpötiloja ja vähemmän melua, verrattuna molempien valmistajien referenssilaitteisiin.
Matalampia lämpotiloja joo, näyttää perinteiseltä tehokkaalta arcticilta tuo design. Ja hiljaisempi varmasti kuin useimmat referenssijäähdyttimet (se ei oikeesti vaadi paljoa...). Mutta hieman arveluttaa kuinka hiljainen tuo on verrattuna moniin muihin aftermarket -tuotteisiin. Kolme tuuletinta kuitenkin väistämättä pitävät jotain ääntä ja vaikuttaa että tuohon ei voi edes vaihtaa hyrysysyjä.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille