AfterDawn logo

LucidLogix tuo Hydra-piirit suoraan näytönohjaimiin

Teemu Laitila Teemu Laitila
2 kommenttia

LucidLogix on tuomassa HydraLogix (aiemmin pelkkä Hydra) -tekniikkaansa suoraan näytönohjaimiin uudella Unity-arkkitehtuurilla. Aiemmin pelkästään emolevyille asennetut HydraLogix-piirit mahdollistavat minkä tahansa kahden tai useamman näytönohjaimen käytön samassa kokoonpanossa.

Piirien tarkoituksena on hoitaa GPU:iden välinen liikenne ja jakaa kuormitusta tasaisesti eri grafiikkaprosessoreille. LucidLogix tarjoaa nyt näytönohjainvalmistajille mahdollisuutta integroida HydraLogix 200 -piiri suoraan näytönohjaimeen.

Tämän pitäisi mahdollistaa entistä enemmän joustavuutta usean näytönohjaimen kokoonpanoa rakentaessa. HydraLogix-piirin sisältävän näytönohjaimen rinnalle voi asentaa minkä tahansa toisen näytönohjaimen. Se mahdollistaa myös Nvidian ja AMD:n ohjainten sekoittamisen kokoonpanoissa.

LucidLogixin toimitusjohtajan Offir Remezin mukaan uusi Unity-arkkitehtuuri hyödyttää sekä valmistajia että käyttäjiä.

"Näytönohjainvalmistajat voivat laajentaa multi-GPU-kokoonpanoja myös alempiin hintaluokkiin ja kuluttaja ei häviä mitään ostaessaan HydraLogix-piirillisen ohjaimen, päinvastoin, siitä on vain hyötyä", hehkuttaa Remez.


Tekniikkaa on jo toimitettu OEM-valmistajille ja valmiita tuotteita odotetaan markkinoille alle 199 dollarin hintaan jo ennen joulua.

2 KOMMENTTIA

TemeTee1/2

Oliskohan tosta sitten hyötyä että ei tarvitsisi myydä vanhaa näyttistä, vaan se voisi olla apuna? Tietty jos uusi kortti hidastuu vanhan tasolle, ei se sitten toimisi...

squi2/2

Ainakin teoriassa tuon piirin kait pitäisi pystyä hoitamaan kummallekkin gpu:lle niiden tarvitsema määrä dataa ilman, että toisen tarvii hidastua hitaamman tasolle. Testitulokset tuleekin olemaan ihan jännä nähdä, jahka sellaisia ilmestyy.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT