LucidLogix tuo Hydra-piirit suoraan näytönohjaimiin

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

LucidLogix tuo Hydra-piirit suoraan näytönohjaimiin
LucidLogix on tuomassa HydraLogix (aiemmin pelkkä Hydra) -tekniikkaansa suoraan näytönohjaimiin uudella Unity-arkkitehtuurilla. Aiemmin pelkästään emolevyille asennetut HydraLogix-piirit mahdollistavat minkä tahansa kahden tai useamman näytönohjaimen käytön samassa kokoonpanossa.

Piirien tarkoituksena on hoitaa GPU:iden välinen liikenne ja jakaa kuormitusta tasaisesti eri grafiikkaprosessoreille. LucidLogix tarjoaa nyt näytönohjainvalmistajille mahdollisuutta integroida HydraLogix 200 -piiri suoraan näytönohjaimeen.

Tämän pitäisi mahdollistaa entistä enemmän joustavuutta usean näytönohjaimen kokoonpanoa rakentaessa. HydraLogix-piirin sisältävän näytönohjaimen rinnalle voi asentaa minkä tahansa toisen näytönohjaimen. Se mahdollistaa myös Nvidian ja AMD:n ohjainten sekoittamisen kokoonpanoissa.

LucidLogixin toimitusjohtajan Offir Remezin mukaan uusi Unity-arkkitehtuuri hyödyttää sekä valmistajia että käyttäjiä.

"Näytönohjainvalmistajat voivat laajentaa multi-GPU-kokoonpanoja myös alempiin hintaluokkiin ja kuluttaja ei häviä mitään ostaessaan HydraLogix-piirillisen ohjaimen, päinvastoin, siitä on vain hyötyä", hehkuttaa Remez.
Tekniikkaa on jo toimitettu OEM-valmistajille ja valmiita tuotteita odotetaan markkinoille alle 199 dollarin hintaan jo ennen joulua.

2 kommenttia

TemeTee
Oliskohan tosta sitten hyötyä että ei tarvitsisi myydä vanhaa näyttistä, vaan se voisi olla apuna? Tietty jos uusi kortti hidastuu vanhan tasolle, ei se sitten toimisi...
squi
Ainakin teoriassa tuon piirin kait pitäisi pystyä hoitamaan kummallekkin gpu:lle niiden tarvitsema määrä dataa ilman, että toisen tarvii hidastua hitaamman tasolle. Testitulokset tuleekin olemaan ihan jännä nähdä, jahka sellaisia ilmestyy.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille