GTS 450 etuajassa nettikaupan sivuille

Kirjoittaja Teemu Laitila,

GTS 450 etuajassa nettikaupan sivuille
Bulgarialainen nettikauppa lisäsi epähuomiossa sivuilleen vielä julkaisemattoman GTS 450 näytönohjaimen tiedot ja kuvan. GTS 450 perustuu uuteen GF106-siruun. Tiedot poistettiin sivuilta, mutta onneksi Fudzilla kerkesi saada ne talteen.

Kysessä on Asuksen valmistama kortti, joka sisältää 1 gigatavun muistia ja Asuksen oman DirectCU-jäähdytysratkaisun. Tekniset tiedot pitävät paikkansa aiemmin julkisuuteen tulleiden kanssa. GPU:n kellotaajuudeksi kerrotaan 783 MHz, shaderit pyörivät 1566 MHz:n taajuudella ja muistin kellotaajuus on 900 MHz. Kellotaajuudet saattavat tosin vielä muuttua ennen kortin virallista julkistusta.

Tietojen mukaan kortissa on 192 shaderia. Tehonkulutuslukemaksi ilmoitetaan 125 W, mikä on hieman korkeampi, kuin AMD:n HD 5770 ja HD 5750. Suorituskyvyn odotetaan päätyvän jonnekin kahden edellä mainitun kortin välimaastoon, joten ainakaan tehonkulutusta ei voida pitää erityisenä myyntivalttina.

Kortin hintaa ei tiedetä, mutta sen ennakoidaan asettuvan 130 dollarin tietämille kun virallinen julkistus syyskuussa tapahtuu.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille