MiniPC-valmistaja Zotac esitteli kaksi Nettop-konetta

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

MiniPC-valmistaja Zotac esitteli kaksi  Nettop-konetta
Erityisesti pienikokoisista PC:istään tunnettu Zotac on julkaissut kaksi kappaletta uusia minikoneita, jotka sisältävät Nvidian ION-näytönohjainpiirin. Molemmissa prosessorin virkaa hoitaa Intelin CULV-luokkaan (Consumer Ultra Low Voltage) kuuluvat suorittimet.

NS21 sisältää 1,3 GHz:n taajuudella hyrräävän yksiytimisen Intel Celeron 743 -suorittimen ja ND22 Intelin SU2300 -mallin, jonka kaksi ydintä toimivat 1,2 GHz:n taajuudella.

Muita ominaisuuksia ovat kaksi kappaletta DDR3-muistipaikkoja, yksi paikka 2,5" kovalevylle, kuusi USB2.0 -porttia ja olohuoneen mediakäytössä välttämätön HDMI ja lisäksi vielä DVI-I-liitäntä. Laitteet voidaan sijoittaa lähes miten päin tahansa ja ne on myös mahdollista kiinnittää näytön taakse.

Samalla julkaistiin myös kaksi ITX-kokoista versiota, jotka käyttävät samoja prosessoreita, mutta sisältävät yhden PCIe x16 -paikan ja muutaman SATA / eSATA -liitännän.

Jälleenmuyyntihintoja ei ole vielä julkistettu, mutta ilmeisesti ainakin ND22 saapuu myyntiin erittäin kohtuulliseen 270 dollarin hintaan.

1 kommentti

Bodomed
Toi alkaa jo näyttää sellaiselta, että sen kehtais ostaa yksiöön media pc:ksi :P

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille