LaCielta teratavu mukaan alumiinikuorissa

Kirjoittaja Teemu Laitila,

LaCielta teratavu mukaan alumiinikuorissa
Englanninkielinen Tom's Hardware kertoo, että LaCie julkaisi viime viikolla Rikiki Go -ulkoisen kiintolevyn, joka on tarkoitettu mukana kuljetettavaksi. Se on pakattu alumiiniseen koteloon ja se sisältää kätevän USB-kaapelin liitettynä asemaan.

LaCien kuluttajatuoteosaston johtajan Quitterie Lescarren mukaan LaCie on erittäin tyytyväinen uuteen tuotteseensa ja se on erityisesti tarkoitettu nykypäivän liikkuville ihmisille.

"Nykypäivän paikasta toiseen siirtyvät ihmiset tarvitsevat luotettavan tavan kuljettaa mukanaan tärkeitä tiedostoja. Rikiki Go tarjoaa alan parasta kapasiteettia helpolla liikuteltavuudella ja erittäin kilpailukykyiseen hintaan", kuvailee Lescarre.

Asemaa voiskin ulkoisilta mitoiltaa kutsua minimalistiseksi. Strategiset mitat ovat ainoastaan 7,3x10,9x1,3 cm. Rikiki Go:n mukana tulee myös Wualan tarjoama 10 gigataun verkkotallennustila sekä varmuuskopiointia helpottamaan tarkoitettu ohjelmisto. Asema tukee ainoastan USB2.0-liitäntää, joten siirtonopeudet jäävät 480 megabititin sekunnissa.

Rikiki Go:ta saa sekä 1TB:n että 500 GB:n tallennuskapasiteetilla ja isomman aseman hinta on 149,99 dollaria ja pienempi on hinnoiteltu 89,99 dollariin.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille