AfterDawn logo

Android tabletti ei vaadi 3D:hen laseja

Teemu Laitila Teemu Laitila

Englanninkielisen Tom's Hardwaren tietojen mukaan Rockchip aikoo esitellä Android-pohjaisen 3D-tabletin ensi viikon IFA-messuilla Berliinissä.

3D-kuvan näkemiseksi ei vaadita erityisiä laseja, vaan sen uskotaan perustuvan samaan autostereoskooppiseen tekniikkaan, jota käytetään Nintendon tulevassa 3DS -käsikonsolissa. Tabletissa tulee olemaan jopa mahdollisuus säätää 3D-efektin syvyyttä tai kääntää se kokonaan pois päältä.

Supernova x1 nimisestä tabletista ei juuri muita teknisiä ominaisuuksia ole tiedossa, mutta se on ilmeisesti isohkon älypuhelimen kokoinen sisältäen 3,4" näytön, joka pohjautuu Sharpin kehittämään 3D kosketusnäyttötekniikkaan.

Aiemmilla messuilla napattujen kuvien perusteella laitteesta löytyy MicroSD-korttipaikka, USB-portti ja äänenvoimakkuuden säädin yhdellä sivulla. Messuilla laitteen nähtiin pyörittävän 3D versiota mm. Toy Story 3 -pelistä, SES:n Astra 3D-esittelykanavaa, webcam-ohjelmistoa ja valokuvia. 3D-efektit eivät kuitenkaan tallennus kuviin erityisen hyvin...


Lisää kuvia tabletista on kuitenkin tarjolla täällä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT