Samsung Galaxy Tabin toimintaa esitellään videolla

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Samsung Galaxy Tabin toimintaa esitellään videolla
Samsungin oletettavasti ensi viikolla virallisesti ilmestyvä Galaxy Tab on ollut parrasvaloissa koko viikon alkaen epätarkoista salakuvista ja päätyen viralliseen teaseriin. Nyt Korealainen sivusto on saanut laitteen käsiinsä ja esittelee sen käyttöliittymän toimintaa lähes kolmen minuutin mittaisella videolla.

Sivusto vahvistaa, että tablet sisältää Android 2.2-käyttöjärjestelmän, WCDMA 3G:n, 802.11n Wi-Fi:n, 16:10-kuvasuhteen 7" AMOLED-näytön, kamerat laitteen etu- ja takapuolella ja SDHC-muistikorttituen.

Videon mielenkiintoisin anti on kuitenkin laitteen käyttöliittymän toiminta. Toiminta on sulavaa ja käyttöliittymä toimivan näköinen. Järjestelmävalikoiden lisäksi videolla esitellään mm. Google Maps -palvelua pinch-zoomilla sekä videotoistoa ja nettiselainta. Mielenkiintoista on myös kokovertailut iPadin ja Samsungin oman Galaxy S -puhelimen välillä.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille