Sharpin tuleva eLukija haastamaan iPadia?

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Sharpin tuleva eLukija haastamaan iPadia?
Japanilainen neljänneksi suurin LCD-TV-valmistaja Sharp aikoo julkaista loppuvuodesta oman ehdokkaansa kasvaville eLukijoiden markkinoille, kertoo Engadget. Laite tulee ensimmäisenä saataville teknolelujen luvatussa maassa Japanissa ja myöhemmin ainakin Yhdysvaltain markkinoilla. Mielenkiintoisen laitteesta tekee sen mahdollinen värinäyttö ja yhtiön hallituksen puheenjohtajan Mikio Katayaman kommentit iPadin haastamisesta.

Toinen äärimmäisen mielenkiintoinen yksityiskohta on Katayaman kommentti 3D:n mahdollisesta roolista laitteen tulevaisuudessa. Katayama uskoo, että 3D tulee saavuttamaan ennen pitkää suuren suosion varsinkin pelien tapauksessa ja näkee 3D:n todennäköisenä ominaisuutena tabletin tulevissa malleissa.

Katayaman mielestä ihmiset haluavat laitteidensa olevan monikäyttöisiä, mikä on luultavasti erittäin hyvä arvio. Teknologian kasvava konvergenssi on ollut hallitseva trendi koko tietotekniikan historian ajan. Katayaman lausunnot on syytä ottaa vakavasti, koska teknisiä esteitä ei oikeastaan ole. Sharpilla on jo suunnitteilla 3D:tä tukeva älypuhelin ja ilman laseja toimiva 3D-näytöllinen tabletti.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille