OCZ panostaa SSD-asemiin halvimpien muistimallien kustannuksella

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

OCZ panostaa SSD-asemiin halvimpien muistimallien kustannuksella
Erityisesti muistivalmistajana profiloitunut OCZ kertoi tällä viikolla aikovansa karsia muistimallistoaan ja hakevan yhtiölle voimakkaampaa kasvua SSD-massamuisteista. Yhtiön markkinointipäälikkö kertoi leikkausten kohdistuvan halvimpiin muisteihin, joissa katteet jäävät pieniksi. Kalliimpien muistien tuotantoa pyritään saman aikaisesti kasvattamaan.

Yhtiöllä on neljä DRAM-muistimallistoa: Enthusiasts, Gamers, Special Edition ja Value. Viimeksi mainittu Value-mallisto on myynyt hyvin, sillä sen osuus vuonna 2009 OCZ:n myynnistä oli 66 prosenttia. Rahaa se ei kuitenkaan tuonut, sillä pelkästään SSD-asemat muodostivat puolet yhtiön liikevaihdosta.

OCZ:n toimitusjohtaja Ryan Petersen sanoi suoraan, ettei yhtiön kannata panostaa tuotemallistoihin, joissa ei ole kuin kolmen prosentin marginaali. Ei ole siis ihme, että OCZ aikoo tulevaisuudessa panostaa entistä enemmän SSD-asemiin.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille