Samsung julkaisi virallisen teaserin Galaxy Tabista

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Samsung julkaisi virallisen teaserin Galaxy Tabista
Samsungin ensi viikolla Berliinissä julkaistavasta tabletista vuosi kuvia ja ennakkotietoja verkkoon aiemmin tällä viikolla. Nyt Samsung on itse julkaissut Galaxy Tab -tabletistaan lyhyen teaser-videon, joka vahvistaa aiemmin pelkästään huhujen asteelle jääneitä ominaisuuksia.

Videon mukaan laitteessa pyörii Android 2.2 -käyttöjärjestelmä ja ruutu on 7" kokoinen. Ominaisuuksiin kuuluu videopuhelut, swype-tekstinsyöttö, HD-videon toisto, GPS-navigointi, e-lukija sekä paljon muuta. Videossa myös mainitaan "täydellinen web-selaus", mikä tarkoittanee flash-tukea.

Engadget tarjoaa videosta ruutukaappauksia, joista ulkonäköä ja ominaisuuksia pääsee tutkimaan tarkemmin.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille