Samsung Galaxy Tab Android 2.2:lla päätyi kuviin

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Samsung Galaxy Tab Android 2.2:lla päätyi kuviin
Julkaisemattomien tuotteiden pitäminen salassa tuntuu olevan ylivoimainen tehtävä lähes kaikille valmistajille, niin usein prototyypit ja virallista esittelyä vailla olevat laitteet päätyvät julkisuuteen. Tällä kertaa kuvissa nähdään Samsungin tuleva Galaxy Tab -tabletti, joka kuvien perusteella sisältäisi Android 2.2 (Froyo) käyttöjärjestelmän. Kuvat ovat peräisin Kiinalaiselta ifanr.com-sivustolta ja niistä uutisoi mm. Engadget.

Ifanr-sivustolle kuvat vuotanut henkilö on myös kertonut omia kokemuksiaan laitteen käytöstä. Tietojen perusteella Galaxy Tab on tuntumaltaan muovisen ja se on huomattavasti iPadia kevyempi. Näyttö on 7" kokoinen ja käyttää 1024x600 pikselin tarkkuutta. Muita "vahvistettuja" ominaisuuksia ovat 3,2 megapikselin kamera, 3G ja hyväksi kehuttu eBook-lukija.

Aiemmin toisaalla vuotaneiden kuvien perusteella tämä kyseinen malli vaikuttaa vahvasti prototyypiltä, joten tiedot saattavat muuttua ennen virallista julkaisua.


1 kommentti

Anonymous User
foo

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille