Iomega päivittää eGo-asemat USB 3.0 -aikaan

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Iomega päivittää eGo-asemat USB 3.0 -aikaan
Viime viikolla kerroimme Samsungin aikeista julkaista USB 3.0 -liitännällä varustettu ulkoinen kovalevy. Nyt samoista aikeista kertoo Iomega, joka aikoo tuoda USB 3.0 -standardilla varustetut eGo-asemat markkinoille lokakuussa.

Yhtiön ensimmäiset USB 3.0 -portilla varustetut ulkoiset kovalevyt ovat kooltaan 500 gigatavun ja yhden teratavun kokoisia. Muihin kokoluokkiin liitäntä tuodaan myöhemmin vuonna 2011. Uudet asemat ovat luonnollisesti taaksepäin yhteensopivia USB 1.1- ja 2.0 -standardien kanssa. Iomega ei kertonut tarkemmin hinnoista, mutta totesi ettei USB-standardin päivitys tuo lisää hintaa laitteisiin.

Iomegan eGo-asemista löytyy tuki rautatason AES-256-salaukselle. Aseman mukana toimitetaan Protection Suite -ohjelmistopaketti, johon kuuluu v.clone-kloonausohjelma, Trend Micro Internet Securityn ilmainen käyttö vuodeksi, Iomega QuikProtect -varmuuskopio-ohjelma, Roxio Retrospect Express -varmuuskopio-ohjelma ja kahden gigatavun verran määräaikaista tallennustilaa verkkopalvelu MozyHomesta.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille