Toshiban tabletista ilmestyi kuvia

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Toshiban tabletista ilmestyi kuvia
Myös Toshiba haluaa osansa tablet-villityksestä. Toshiban tulevasta tabletista kuultiin jo kuukausi sitten, kun yhtiö kertoi ennakkotieoja 10" näytöllä varustetusta Android-tabletistaan. SmartPadiksi nimetty laite sisältää Nvidian ARM-pohjaisen Tegra2-alustan. Nyt vielä virallisesti julkaisemattomasta tabletista on vuotanut muutamia esittelykuvia (Google translate) NotebookItalia-sivustolle.

Aikaisempien huhujen mukaan laitteesta olisi tarkoitus julkaista myös Windows 7:llä varustettu versio, mutta NotebookItalian saamissa tiedoissa ei mainita asiaa.

Kuten kuvasta näkyy, laite on muotoilultaan yksinkertaisen tyylikäs, mutta kohtalaisen konservatiivinen eikä sinänsä tarjoa mitään yllätyksiä mustalla pinnoitteellaan ja reunoja kiertävällä alumiinikehyksellään. Tietojen mukaan SmartPad sisältää sisäänrakennetun web-kameran, useita liitäntöjä joihin kuuluu mini-USB, USB, HDMI, kortinlukija ja stereo-kaiuttimet. Erityisesti HDMI-liitännästä saattaa olla iloa, koska Tegra2 kykenee pyörittämään fullhd-tason videokuvaa.


Laitetta odotellaan julkaistavaksi virallisesti ensi kuussa Berliinissä järjestettävillä IFA 2010 -messuilla.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille