Scythen Rasetsu-prosessorijäähdyttimen toimitukset alkavat

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (2)

Scythen Rasetsu-prosessorijäähdyttimen toimitukset alkavat
Tietokoneiden jäähdytysratkaisuista tunnettu Scythe on hiljattain tuonut markkinoille uuden Rasetsu-mallin, joka sijoittuu yhtiön huippumalliluokkaan. Scythen muista malleista poiketen Rasetsu ei ole ylitsepursuavan suuri. Prosessorijäähdytin saapuu kauppoihin muutamien päivien sisällä ja sen suositushinnaksi ilmoitetaan 55 dollaria (43 euroa).

Rasetsussa on käytetty ohuita alumiinilevyjä, joihin lämpö johdetaan prosessorilta kuutta heatpipe-putkea pitkin. Alumiinilevyjen symmetrisen muotoilun kautta on yhtiön sanojen mukaan päästy tilanteeseen, jossa lämmön haihtuminen on mahdollisimman suuri, kuitenkin mahdollisimman pienellä tilantarpeella. Jäähdytysratkaisu on vain 141 millimetriä korkea, joten sen pitäisi mahtua hyvin tavallisiin koteloihin. Jäähdyttimen päälle on istutettu 120 millimetrin tuuletin, jonka luvataan olevan paitsi tehokas niin myös hiljainen. Tuuletin pyörii täysillä 1900 kierrosta minuutissa ja synnyttää ääntä 37 desibelin edestä. Ilmaa tuuletin siirtää minuutissa 3,1 kuutiometriä (110,31 CFM).

Rasetsu sopii kaikkiin yleisimpiin prosessorikantoihin. Rasetsun tuote-esittely Scythen verkkosivuilla.

2 kommenttia

Sandels12
Iha mielenkiintosen olone härväke.
Sandels12
Iha mielenkiintosen olone härväke.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille