ASRock aikoo julkaista X58-emolevyn 6xUSB3.0- ja 6xSATA3-liitännöillä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

ASRock aikoo julkaista X58-emolevyn 6xUSB3.0- ja 6xSATA3-liitännöillä
Emolevyvalmistaja ASRock on jo aiemmin julkaissut ASRock Extreme -emolevyn USB3.0-tuella ja nyt panoksia korotetaan ainakin liitäntöjen osalta, joita tulevasta mallista löytynee riittävästi useimpiin tarpeisiin. Tulossa on ASRock Extreme6 -niminen X58-pohjainen emolevy, jonka nimi tulee tietysti siitä, että se sisältää kuusi USB3.0-liitintä, kuusi uusimman sukupolven ssd-levyjä tukevaa SATA3 6Gb/s -liitintä ja tuen kuusiytimisille prosessoreille. Kaikki liitännät on rakennettu emolevylle kolmansien osapuolten piirejä käyttäen.

Emolevy tukee DDR3-2000 -muistia ja siihen voi liittää jopa neljä näytönohjainta Quad CrossFireX tai Quad SLI -tekniikoilla. ASRockin julkistamat tiedot ovat vasta teaser-asteella eikä hinnoista tai tarkasta aikataulusta ole tietoa. Ocworkbench on kuitenkin julkaissut kuvia ja listan teknisistä tiedoista.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille