BitFenix Colossus -kotelo markkinoille syyskuussa

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

BitFenix Colossus -kotelo markkinoille syyskuussa
Kotelomarkkinoilla on jos jonkinsorttista yrittäjää, mutta lukemattomista geneerisistä koteloista huolimatta joukkoon mahtuu myös erikoisempia tapauksia. BitFenix on uusi yrittäjä tällä saralla, ja sen ensimmäinen ponkaisu markkinoille on vähintäänkin mainitsemisen arvoinen.

Colossus, BitFenixin ensimmäinen kotelo, on lähestulkoon valmiina julkaisuun, jonka odotetaan tapahtuvan syyskuun puolivälissä. Kotelon erikoisuutena on koteloa kiertävät ledit, joiden väriä voi vaihtaa siniseksi tai punaiseksi, ja voi tarpeen tullen sammuttaa. Kotelon katossa on myös erillinen lukittava luukku, jonka alta löytyy pieni säilytystila, USB 3.0/2.0 -liitännät, ledisäätimet sekä PWM-tuuletinsäätimet.

Kattotuulettimena ja etutuulettimena toimivat suuret 230mm tuulettimet (korvattavissa 140/120mm tuulettimilla), ja kotelon pohjalla on myös paikka 140/120mm tuulettimelle. Tuulettimia voi ohjata PWM-säätimellä, joka löytyy kopan katosta luukun alta.

Kotelo on E-ATX-tyyppiä, ja siihen mahtuu viisi 5,25" asemaa sekä seitsemän 3,5" asemaa SSD-tuella. Kotelon ulkokuori käyttää BitFenixin omaa SofTouch-teknologiaa, joka markkinointipuheiden mukaan "vähentää tahroja ja tuntuu ihmeelliseltä". Koteloa saa mustana tai valkoisena, ja sen hinta asettunee Euroopassa 160 euron tienoille. Suomen saatavuudesta ei ole vielä tietoa.
BitFenix on myös julkaissut pienen trailerin tulevasta kotelostaan, jossa pääominaisuudet käydään läpi.


1 kommentti

Saami
Näyttääpä herkulta, eikä hintakaan kyllä yllättänyt. Mikäli oisi rahaa panostaa, niin kyllä lähtisi ostoon heti :)

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille