AMD pudottaa maltillisesti prosessoreiden hintoja

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

AMD pudottaa maltillisesti prosessoreiden hintoja
Mikroprosessoreistaan tunnettu AMD on julkaissut uudet prosessoreiden hinnat 1000 kappaleen erissä. Hinnanpudotukset jäivät aika pieniksi, 3–26 dollariin. Valtaosa hinnoista tippui kuitenkin noin kymmenellä dollarilla. AMD:n uudella listalla Phenom II X4 965 -prosessorin hinta on 165 dollaria. Suomesta prosessoria saa samaan hintaan yksikkönä vain euro, nykykursseilla prosessorin hinta Suomessa pitäisi tippua 130 euroon.

Athlon II X4 -neliydinprosessoreide hinnat tippuivat 99,99 dollariin. Aiemmin esimerkiksi Athlon II X4 640 maksoi 122 dollaria. Xbit Labs -sivusto arvelee maltillisten hinnanpudotusten koulujen alkamiskautena olevan osoitus AMD:n itsevarmuudesta omaa tuotevalikoimaa kohtaan.

1 kommentti

miketso
Quote:
nykykursseilla prosessorin hinta Suomessa pitäisi tippua 130 euroon
Pitäisi ja pitäisi, mutta milloin suomen hinnoittelu on koskaan ollut reilu minkään suhteen? Dollarit käännetään aina euroiksi ja toiset vielä ottavat siihen hyvänmielen lisän päälle. Tällä hetkellä 965BE:tä saa halvimmillaan 160e, keskihinta on 183e ja kalleimmillaan siitä saa maksaa 247e, mikä on aivan järkyttävä hinta tuosta prosessorista.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille