Samsung paljastaa tulevan tablet-tietokoneen ensi kuussa

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (2)

Samsung paljastaa tulevan tablet-tietokoneen ensi kuussa
Applen tämän vuoden alkupuoliskolla esittelemä ja julkaisema iPad-tablet-tietokone on tuonut uutta vipinää muiden yhtiöiden tablet-julkaisuihin ja -suunnitelmiin, vaikka tablet-tietokoneet eivät konspetina olekaan mikään uusi asia. Tämän vuoden syksy näyttäisi olevan täynnä tablet-tuotejulkaisuja.

Mukana on myös Samsung, jonka mallista on jo aiemmin vuotanut kuvia. Uutena tietona kuitenkin on, että Samsung saattaisi esitellä tuotettaan julkisesti ensi kuussa Berliinissä järjestettävässä IFA-elektroniikkamessuilla. Huhut kertovat tulevan tabletin noudattavan Samsungin älypuhelimista tuttua Galaxy-nimeämistä eli tablet kantaisi nimeä P1000 Galaxy Tab.Lisäksi Samsung Firmwares -verkkosivusto kertoo saaneensa käsiin erikoisfirmwaren, jota ei ole tarkoitettu puhelimelle, vaan tablet-tietokoneelle. Siitä ilmenee, että tuleva tablet toimisi Android 2.2 -käyttöjärjestelmällä (Froyo) ja että ruudun resoluutio on 480x800. Muita ominaisuuksia: 3,2 megapikselin kamera (takana), kamera edessä videopuheluita varten, gigahertsin prosessori, Flash, Swype-tuki, WiFi, Bluetooth ja GPS.

2 kommenttia

ArttuH5N1
Vähän on alhainen resoluutio. Muuten mielenkiintoinen, etenkin koska pitää sisällään tuon Androidin. Hitto HTC, Chrome OS? Ei näin.
miketso
Sitten kun tulee hyvä tabletti ipadia halvemmalla hinnalla niin voisi harkita ostamistakin. Ainakin samsungi vaikuttaa ihan hyvältä, mutta resoluutio on kyllä aika pieni. Olisi mukava katsella 720p videoita tabletilla.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille