IT-ammattilaiset: Acerin läppärit surkeimpia

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (8)

IT-ammattilaiset: Acerin läppärit surkeimpia
TechRepublic kysyi jokin aika sitten lukijoiltaan, minkä valmistajan kannettavat ovat parhaita tai huonoimpia. Paljolti IT-alan ammattilaisista koostuvan vastaajajoukon lähes yksimielinen mielipide piti Acerin läppäreitä huonoimpina.

Kannettavien hinnat ovat viime vuosina pudonneet puolentoista tuhannen euron hintaluokasta lähemmäs puolta tuhatta euroa. Samalla nopeudella on myös tippunut tietokoneiden laatu ja kestävyys.

TechRepublicin kyselyn tuloksissa sekä parhaiden että huonojen merkkien listalla korkealle ovat sijoittuneet Hewlett-Packard ja Dell. Tulos ei sinänsä yllätä, koska molempien valmistajien tuotevalikoima on niin laaja, että siihen mahtuu kaikkea kestävistä yrityskannettavista heikkolaatuisiin markettikoneisiin.8 kommenttia

ArttuH5N1
Missä mahtaa olla Samsungin läppärit? Ja Acerin läppäreitä käyttäneenä, en voi suositella. Huonoja kokemuksia juurikin kestävyydestä.
miketso
Näköjään Applella ja Lenovolla on suhteessa enemmän parempia kuin huonompia läppäreitä, kun muilla (paitsi acerilla) on kumpiakin saman verran.
Pihlis12
Itse voin Acerin entisenä omistajana ja nykyisenä Lenovon omistajana allekirjoittaa tuon. Tietty pitäs vertailla enemmän sillä silmällä että jaoteltaisiin yrityskäyttö ja viihdekäyttö erikseen.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 19. elokuu, 2010 @ 11:39
ugge
Paskapuhetta ja panettelua!
Jo usean Acerin kokemuksella voin sanoa että Acer on kyllä ihan laatumerkki, kyseiseltä firmalta sattuu vain löytymään myös huima valikoima ns. halpisläppäreitä mikä varmasti vääristää kuvaa laadusta, hyvä ja halpa kun harvoin kohtaa. Itse kun en alle tonnin läppäreitä edes harkitse kun tiedän etttä halvalla ei hyvää saa.
Omat Acerini ne vain aina toimii ja toimii...
a4tech
Uggeen kanssa samaa mieltä.
squi
Itsellä ja tutuilla taas näiden tulosten mukaisia kokemuksia Acereista. Eikä kyseessä oo ollut ees mitkään halvimmat Cittarin mallit, vaan tonnin hintaluokan koneet. Oma TM5720 hajosi parin vuoden ikäisenä ilman mitään näkyvää syytä, ilmeisesti emolevyltä jotain. Veljen piirun verran halvempi Acer on käynyt pari kertaa huollossa ja heti hajosi näytöstä jotain huollon jälkeen. Ei Aceria enää minulle, kiitos.
Anonymous User
Lenovo ja Apple tuon minun laskupäällä voitti ja ACER hävisi selvästi.

Ja onhan se ACER paska merkki, sitä tuskin kukaan kiistää. Pitää vaan muistaa, että vaikka ACER:lla on markkinoiden paskin hinta/laatu -suhde, on ACER:lla silti paras hinta/teho/ominaisuus -suhde läppäreissään.

Lisäksi pitää muistaa markkinaosuudet eri hintaluokissa. ACER on varmaan markkinajohtaja niissä kaikista halvimmissa paskoissa, kun taas Lenovo taas huippukoneissa.

Eli siis jos hankkisin alle 500Eur läppäriä näppärällä tietotekniikan opiskelijalle, niin hankkisin sille ACER:n. Jos taas hankkisin 1000-2000Eur hintaisen kunnollisen läppärin, niin komposiittirunoinen ihka oikeiden insinöörien suunnittelema Lenovo päätyisi ostoslistalle.
zipperi
No oma 2800€ Acerin kuukahti 11 kuukauden jälkeen...

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille