Acerin tablet odottaa Android 3.0 -versiota

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Acerin tablet odottaa Android 3.0 -versiota
Tablet-koneita pukkaa nyt ulos jokaiselta valmistajalta, mutta DigiTimes-verkkosivustolle kerrottujen huhujen mukaan Acer aikoo viivyttää vuoden viimeiselle neljännekselle suunniteltua ARM-pohjaisen tablet-koneen julkaisua vuoden 2011 ensimmäiselle neljännekselle.

Tabletin on tarkoitus käyttää Googlen Android-käyttöjärjestelmää. Acer aikoo kuitenkin odottaa, että Androidista julkaistaan versio 3.0, joka tuo mukanaan mm. tuen isommille näytöille. Googlen odotetaan julkaisevan Android 3.0:n vielä ennen vuoden loppua. DigiTimesin mukaan 3.0 versio on suunniteltu erityisesti tablet-koneita silmällä pitäen ja sen vaatii prosessorilta vain 1 GHz minimikellotaajuutta toimiakseen. Matalat kellotaajuudet parantavat tehokkaasti laitteiden akkukestoa.

Tietojen mukaan Acer on silti julkaisemassa Windows 7 -käyttöjärjestelmään perustuvan tabletin tämän vuoden puolella suunnitelmien mukaisesti.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille