MSI julkaisee uusia Fermi-näytönohjaimia

Kirjoittaja Panu Roivas,

MSI julkaisee uusia Fermi-näytönohjaimia
MSI on aikeissa julkaista uusia Fermi-arkkitehtuuriin perustuvia näytönohjaimia. Ensimmäisenä julkaistaan GTX 480 HydroGen, vesijäähdytetty GTX 480 jonka peruskellotaajuus on 700/1401 MHz. Vesijäähdytyksen ansiosta kortti pysyy 24 astetta viileämpänä kuin referenssi ja ylikellotusvaraa on luultavasti paljon. HydroGenin voi ennakkotilata suolaiseen 540 euron hintaan. Lisää kuvia kortista löytyy TechConnectin sivuilta.

Myös GTX 480 Lightning -malli on tulossa, ja se käyttää luultavasti jo Radeon HD 5870 Lightning -kortista tutuksi tullutta kahden tuulettimen jäähdytintä ja korkealaatuisia komponenentteja joiden pitäisi auttaa varsinkin extreme-ylikellotuksessa.

GF100-piirillisten korttien lisäksi MSI tuo markkinoille GTX 460 Hawkin, joka perustuu GF104-piriin. Myös Hawk käyttää MSIn mukaan armeijaluokan komponentteja. Guru3Dn tietojen mukaan GTX 460 Hawkilla on saavutettu jo hurja 1GHz nopeus.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille