BFG Tech hakeutuu konkurssiin

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

BFG Tech hakeutuu konkurssiin
Näytönohjaimistaan ja virtalähteistään tunnettu yhdysvaltalainen BFG Tech on alkanut lähettää asiakkailleen viestejä, joissa se kertoo palauttavansa asiakkaiden takuukorjaukseen lähetety näytönohjaimet rikkinäisinä takaisin. Samalla yhtiö toteaa lyhyessä, vain kolmirivisessä, kirjeessään ajavansa kaiken toiminnan alas eli hakeutuvan konkurssiin. BFG Tech lupasi näytönohjaimilleen elinikäisen takuun, mutta takuuta ei enää tuotteilla ole.

Ensimmäiset merkit yhtiön ahdingosta nousivat esiin heinäkuun alussa, jolloin yhtiö kertoi lopettavansa näytönohjainten valmistamisen. BFG valmisti ylikellotettuja Nvidian näytönohjaimia. Vielä heinäkuussa yhtiö lupasi takuiden olevan edelleen voimassa ja pelikoneiden sekä virtalähteiden tuotannon jatkuvan entiseen tapaan.

Yhtiön ongelmat liittyivät Fermi-pohjaisten näytönohjainten heikkoon saatavuuteen Nvidialta, joten yhtiön myynti lamaantui. Heikon näytönohjainmyynnin vuoksi Best Buy -kauppaketju päätti purkaa sopimukset niin näytönohjainten kuin virtalähteiden osalta BFG:n kanssa. Virtalähteiden myyntiä jatkettiin elokuulle lähinnä vain täysinäisten varastojen tyhjentämisen vuoksi.

Asiasta uutisoi HardOCP-sivusto.

Alla kuva asiakkaille lähetetystä kirjeestä:

1 kommentti

Pihlis12
Bfg:n tuotteita on ollut myös suomessa myynnissä, tiedä sitten mitenkä takuut hoidetaan täällä.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille