Seagate ja Samsung yhdistävät voimansa SSD-levyissä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Seagate ja Samsung yhdistävät voimansa SSD-levyissä
Perinteisistä kiintolevyistään tunnettu Seagate ja elektroniikka- ja puolijohdevalmistaja Samsung ovat julkistaneet aloittavansa yhteisen kehitystyön SSD-levyjen saralla. Ristiinlisensointi ja yhteinen kehitystyö koskee pääasiassa SSD-levyissä käytettävien ohjainten kehitystä. Yhtiöiden tavoitteena on kehittää tuotteita erityisesti vaativille yritysmarkkinoille.

Seagaten ja Samsungin julkaiseman tiedotteen mukaan yhteistyössä hyödynnetään Seagaten pitkää kokemusta perinteisistä tallennusratkaisuista sekä Samsungin osaamista erityisesti 30 nanometrin MLC NAND -muistien valmistamisessa. Tavoitteena on tuoda markkinoille yrityskäyttöön suunnattuja asemia, painottaen suorituskykyä, luotettavuutta ja kestävyyttä.

"Seagate on jo pitkään ymmärtänyt SSD-tekniikoiden tärkeyden tulevaisuuden tallennusratkaisujen joukossa ja yhteistyö Samsungin kanssa parantaa asemiamme kasvavilla SSD-markkinoilla", kertoo Seagaten toimitusjohtaja Steve Luczo.

Samsung Electronicsin
muistituotteiden tuoteryhmäjohtaja Changhyun Kimin mukaan yhteistyössä kehitettävän muistiohjaimen ja Samsungin muistitekniikan odotetaan parantavan yrityskäyttöön suunniteltujen palvelinratkaisujen energiatehokkuutta ja lisäävän NAND-pohjaisten SSD-levyjen käyttöä yritysratkaisuissa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille