Asus suunnittelemassa mini-ITX -emolevyä Ontario-piirillä

Kirjoittaja Panu Roivas,

Asus suunnittelemassa mini-ITX -emolevyä Ontario-piirillä
AMDn Ontario-koodinimellinen suoritin on näillä näkymin tulossa markkinoille vuoden vaihtuessa, ja viime aikoina mahdollisista käyttökohteista on liikkunut useita huhuja.

Ontario koostuu vähävirtaisesta kaksiytimisestä Bobcat-arkkitehtuuriin perustuvasta suorittimesta ja DX11 tukevasta näytönohjainpiiristä. Ontarion on tarkoitus kilpailla Intelin Atom-prosessoreita vastaan ja AMDn mukaan sen pitäisi tarjota 90% valtavirtasuorittimen suorituskyvystä ollen samalla yli puolet pienempi.

Aikaisemmin Applen on huhuttu valinneen Ontario-piirin tulevaan Apple TV:n päivitykseen, ja nyt on vuorossa Asus. Bit-Techin mukaan Asus on kehittelemässä mini-ITX -emolevyä jossa on mukana Ontario-piiri. Piirin odotetaan kykenevän samaan suorituskykyyn kuin Athlon II X2 250U, mutta näytönohjaimella ja vain 18W tehonkulutuksella höystettynä.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille