AMD Radeon HD 7790: Graphics Core Next 150 euron hintaluokassa

Artikkelin kirjoittaja: Don Woligroski, Igor Wallossek Artikkelin suomentaja: Teemu Laitila | 2 kommenttia

Testitulokset: Crysis 3



On täysin selvää, että Crysis 3:sen asetuksia säätämällä pelistä voidaan tehdä liian raskas mille tahansa kokoonpanolle. Keskitason korttien testeissä resoluutio asetetaan 1920x1080 tasolle ja käyttöön otetaan Medium-tason asetukset, motion blur - ja lens flare -efektit poistetaan käytöstä (reunojen silottelemiseksi käytössä on kuitenkin 2x SMAA).



Radeon HD 7790 pysyy AMD:n Radeon HD 6870:n ja GeForce GTX 560:n vauhdissa, kun GeForce GTX 650 Ti jää hieman jälkeen. Tuloksissa näkyy, miten kaikkien GeForce-korttien miniminopeudet ovat selkestäi matalampia tässä testissä.



Kun tarkastellaan tuloksia ajan suhteen, havaitaan, että Nvidian korttien nopeus tipahtaa terävästi tietyissä kohdissa. Myös pelissä oli havaittavissa selkeitä nykimisiä, jotka aiheuttavat matalat miniminopeudet. Tarkemmalla tutkimuksella kävi ilmi, että ongelma liittyy uuteen 314.21 beta-ajuriin. Ongelma poistuu vaihtamalla takaisin vanhempaan 314.07-versioon.



Vaihtel ruudunpäivitysnopeudessa on hieman suurempaa kuin Borderlands 2:n tapauksessa, mutta silti edelleen hyvin alle 15 ms rajan, jossa ongelmat alkavat olla silmin havaittavissa. GeForce-korttien ajuriongelmista huolimatta kuvat vaikuttaisivat ilmestyvän ruudulle tasaisin väliajoin.

kommenttia 2

Patti12

Kuvathan ovat ihan miten sattuu.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 28. maaliskuuta, 2013 @ 15:04

squi

Originally posted by Patti12:
Kuvathan ovat ihan miten sattuu.
Kuvat oli näköjään yhden kuvan verran epäsynkassa, kun välistä puuttui kuva. Pahoittelut. Korjasin järjestyksen.

Kommentoi artikkelia