Microsoft julkaisi Windows 8 Release Previewn

Panu Roivas
31. toukokuuta, 2012 22:42

Microsoftin odotettiin julkaisevan viimeiseksi ennen virallista versiota jäävän Windows 8 Release Previewn kesäkuun ensimmäisellä viikolla, mutta Microsoft onkin ehättänyt tällä kertaa laittamaan julkaisun jakoon jo nyt.
Windows 8 Release Preview tuo mukanaan uudistuksia Consumer Preview -versioon verrattuna muun muassa Bing Travel, News ja Sports -sovellusten muodossa, ja uutuutena on myös Zune-passiin integroituvat XBOX Gaming ja Music -sovellukset. Release Preview lisää myös toiminnallisuutta jo olemassa oleviin sovelluksiin, kuten Mail, Photos ja People.
Sovellusmuutosten lisäksi Microsoft on tehnyt sanojensa mukaan kymmeniä tuhansia parannuksia, ja on muun muassa parantanut metro-käynnistysruudun muokattavuutta käyttäjän mieleiseksi, ja useamman monitorin tukikin pitäisi olla toimivampi kuin Consumer Previewn. Lisäksi kauppasovelluksen sovellushakua on parannettu, ja uusia Family Safety -ominaisuuksia on lisätty.


Microsoft on myös kertonut aloittavansa Windows Upgrade Offer -kampanjan 131 maassa. Windows 7:llä varustetun koneen ostaja voi päivittää Windows 8 Pro -versioon 14,99 dollarin hintaan. Microsoft aikoo kertoa tarjouksista tarkemmin kesäkuussa, ja luvassa on myös muita päivitystarjouksia nykyisille Windows 7 -käyttöjärjestelmän omistajille.
Hardware.fi tekee tuttuun tapaan katsauksen Windows 8:n uusimpaan versioon lähiakoina, mutta kiireisimmät voivat sitä ennen käydä jo lataamassa Windows 8 Release Previewn Microsoftin sivuilta.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Windows 8
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.