AfterDawn laajenee Tanskaan, Tom's Hardwaren kera

Petteri Pyyny
2. elokuuta, 2011 14:28

Tarkkasilmäisimmät lukijamme ovat kenties jo huomanneetkin, että sivustomme oikeasta yläreunasta löytyvä lippurivi on kasvanut jälleen yhdellä uudella lipulla. Tänään AfterDawn laajeni Tanskaan, vieden mukanaan sekä "emosivuston" että Tom's Hardwaren.
Viime vuoden kesäkuussa julkistimme lisenssisopimuksemme ranskalaisen Bestofmedia Groupin kanssa. Sopimuksen myötä saimme oikeudet Tom's Hardware-verkkopalveluun kaikissa Pohjoismaissa. Tuon sopimuksen pohjalta avasimme suomenkielisen Tom's Hardwaren viime vuoden elokuussa.
Nyt tämän sopimuksen pohjalta olemme avanneet tanskankielisen Tom's Hardwaren - sekä tanskankielisen AfterDawnin. Tanskassa työnjako on sivustojen välillä varsin selkeä -- tanskankielinen AfterDawn tulee keskittymään, ainakin tässä vaiheessa, vain ja ainoastaan ohjelmalatauksiin, kun taas uutiset, keskustelualueet ja artikkelit löytyvät Tom's Hardware -brändin alta.
Tanskassa sivustoistamme huolehtii kahden hengen tiimi, Michael Larsen ja Martin Graversen, joilla molemmilla on taustallaan useamman vuoden kokemus paikallisten tekniikkaan keskittyvien verkkojulkaisujen toimittajina. Samat kaverit huolehtivat myös AfterDawn Tanskan ohjelmalistausten ylläpidosta, jne. Selkeänä erona suomenkielisen Tom's Hardwaren uutisointilinjaan on se, että THG käsittelee Tanskassa käytännössä "kaikkea tekniikasta", kun taas Suomessa meillä on kolmen tekniikkasivustomme välillä selkeä työnjako uutisaiheiden suhteen.
Lähiviikkoina tulemme laajentamaan Tom's Hardwaren myös Norjaan ja toivottavasti jo ennen vuoden vaihdetta myös Ruotsiin.
Mikäli hassusti kirjoitettu ruotsinkaltainen kieli kiinnostaa, tervetuloa tutustumaan :-) Tom's Hardwaren tanskankielinen sivusto löytyy siis osoitteesta:

www.tomshardware.dk


ja vastaavasti tanskankielinen AfterDawn osoitteesta:

www.afterdawn.dk

Lue myös nämä
Tägit
AfterDawn Tanska Tom's Hardware
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.