Jätkäsaaren Verkkokauppa.com auki ympäri vuorokauden

Manu Pitkänen
20. toukokuuta, 2011 17:59

Jätkäsaareen rakennettava uusi Verkkokauppa.comin kivijalkamyymälä aikoo pitää ovensa auki ympäri vuorokauden. Lakiteknisistä syistä johtuen vain osaa myymälää voidaan pitää auki yölläkin.
Toimitusjohtaja Samuli Seppälän mukaan Jätkäsaaren myymälään tehdään oma kodinelektroniikan kioski, joka pysyy auki myös öiseen aikaan. Lain mukaan alle 100 neliön kaupat voivat pitää ovensa auki rajoituksetta. Kioskissa aiotaan myydä samaa tavaraa kuin varsinaisessa myymälässäkin.
Uuden myymälän myötä Verkkokauppa.comin tuotevalikoima laajenee uusille alueille, ja kauppa alkaa muistuttamaan yhä enemmän sekatavarakauppaa. Myyntiin tulevat lelut ja lastentuotteet, tekniset urheiluvälineet, musiikki-instrumentit sekä kodin ja pihan tuotteet. Tulossa on muun muassa Suomen suurin Weber World, jossa voi grillata sisätiloissa, sekä Nallepaja, jossa lapset voivat räätälöidä itselleen pehmoleluja.
Uusiin tiloihin on tulossa myös BlackStorm-pelikahvila sekä NikeID-suutariverstas, jollainen on lajissaan ensimmäinen Suomessa. Kattohuoneistoon on tulossa Suomen korkein ulkoilmabaari.

Lue myös nämä
Tägit
Verkkokauppa.com
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.