Video esittelee Android Honeycombia - vain tableteille

Kaarlo Räihä
6. tammikuuta, 2011 0:28

CES-messujen anti Androidin tulevan Honeycomb-version (3.0) osalta paljastui osittain tänään, kun Androidin virallinen kehittäjäyhteisö julkaisi YouTubessa Androidin tulevaisuutta esittelevän videon.
Videon perusteella Honeycomb on suunniteltu täysin tablet-laitteita ajatellen, joten sitä ei todennäköisesti nähdä lainkaan matkapuhelimissa, kannettavissa mediasoittimissa tai muissa Android-ekosysteemiin kuuluvissa laitteissa.
Tablet-laitteiden kasvavia resoluutioita Honeycomb hyödyntää mm. uudistetun ulkoasun ja mukautettujen sovellusten avulla. Esim. Googlen eBook-kirjakaupan sisältöä on videon perusteella helppo ostaa ja lukea tablet-kokoluokan laitteilla. Tutuista sovelluksista mm. Gmail- ja YouTube pääsevät paremmin oikeuksiin suuremman virtuaalinäppäimistön ja parempien video-ominaisuuksien ansiosta.
Kommunikointia ajatellen Honeycomb tukee videopuheluita Google Talkin välityksellä. Videolla esitellään myös vauhdikkaasti toimivaa Google Mapsin 3D-osiota, joten ajoneuvoon integroitu Honeycomb-tabletti voisi toimia myös navigaattorina.
Esimakua tarjoavan videon voi katsastaa alta

Lue myös nämä
Tägit
Android Honeycomb
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.