AfterDawn logo

Toimistonäppikset testissä: Ergonomiaa työkäyttöön

AfterDawn AfterDawn

Arvostelumme ovat syöttölaitteissa keskittyneet aiemmin käytännössä ainoastaan pelikäyttöön tarkoitettuihin tarvikkeisiin, mutta tällä kertaa meillä on tarjota näkemystä työpöydän vermeistä.

Otimme testiin kaksi pääasiassa toimistokäyttöön tarkoitettua laiteparia, jotka edustavat kahta eri valmistajaa. Sekä Microsoft että Logitech ovat löytyneet monien työpöydiltä jo vuosia ja tarjoavat siten tuttua laatua ja työkäytössä tarvittavaa ergonomiaa.

Logitechin MK850 tarjoaa kalliimpana vaihtoehtona enemmän ominaisuuksia, mutta Microsoftin Comfort 5050:ssa on edulliseen hintaan nähden monille varmasti kaikki tarpeellinen. Mikä oli käsituntuma, kumman hiiri oli laadukkaampi ja mitä eroja oli Bluetooth-vastaanottimissa?

Lue artikkeli: Testissä ergonomiset työvälineet toimistoon

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT