AfterDawn logo

Steam sai vihdoin täyden tuen PS4-ohjaimelle

AfterDawn AfterDawn

Lokakuussa Valvesta paljastettiin lehdistölle, että Steam saa tuen viralliselle PS4-ohjaimelle. Nyt pari kuukautta myöhemmin Steam on vihdoin täyttänyt lupauksensa.

Steamiin on lisätty täysi tuki Sonyn PS4-ohjaimelle eli DualShock 4:lle. Tämä tarkoittaa, että PS4 ei toimi ainoastaan suuntaohjaimien ja muutaman muun napin kanssa Steamissä, vaan ohjaimen kaikki napit ja ominaisuudet ovat käytössä Valven alustassa.

Steam-ohjaimen tavoin DualShock 4 tukee Steamin kustomointia ja APIa. Tähän lukeutuvat nappien lisäksi muun muassa gyroskooppi, kiihtyvyysanturi sekä kosketusalusta, joita voidaan käyttää haluamalla tavalla.

Ohjaimen tuesta voi lukea lisää Steamin päivitysuutisesta täältä.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT