Microsoftin Windows 10 -tapahtuma alkaa – Seuraa tilaisuutta täältä

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Microsoftin Windows 10 -tapahtuma alkaa – Seuraa tilaisuutta täältä
Uusia tuotejulkaisuja ei ole Microsoftilta kuulunut hetkeen, mutta niitä voi olla pikapuoliin luvassa, kun ohjelmistojätin lehdistötilaisuus New Yorkissa käynnistyy. Tilaisuus alkaa Suomen aikaa kello 17.00.

Tilaisuutta voi tietysti seurata myös New Yorkin ulkopuolella Microsoftin verkkosivuilta löytyvän webcast-verkkolähetyksen ansiosta. Mikäli tilaisuutta ei ehdi katsomaan suorana, niin tuotejulkaisuista pääsee nopeasti kärryille myöhemmin julkaistavan tallenteen avulla.

Huhujen mukaan Microsoft ei aikoisi vielä julkaista uusia Surface Pro- tai Surface Book -laitteita, vaan valokeilaan pääsevät yhteistyökumppaneiden tuotteet. On kuitenkin mahdollista, että Microsoft lanseeraa sen brändiä kantavan AIO-tyyppisen tietokoneen. Microsoftilla voi olla uutta kerrottavaa myös Xbox-rintamalta.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Edullinen peliläppäri 2 31.3.2017 10:20 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille