AfterDawn logo

Microsoftin suosikkinäppis sai jatkoa, uusi versio Surfacelle

Matti Robinson Matti Robinson

Microsoft tunnettiin vielä 90-luvulla sekä jopa 2000-luvun jälkeen pääasiassa ohjelmistotalona, mutta yhtiö on kehittänyt jo kauan aikaa myös laitteistoa, joista erityisesti tietokoneiden oheislaitteet ja ohjainlaitteet ovat keränneet suosiota. Näistä esimerkkinä ovat tietyissä piireissä jopa kulttisuosioon nousseet optinen Intellimouse sekä Natural/Ergonomic-nimillä tunnetuksi tullut näppäimistö.

Microsoft on tänään esitellyt uutta laitteistoa New Yorkin lehdistötilaisuudessa. Pääosan huomiosta ovat keränneet tietysti uudet Surface-laitteet, mutta Microsoftin julkistuksissa oli mukana myös uusi ergonominen näppäimistö.

Surface Ergonomic Keyboard on nimensä mukaisesti jatkoa ergonomisen sarjan näppäimistölle, mutta on erityisesti suunnattu Surface-käyttäjille. Näppäimistö on kaareva ja soveltuu muiden tuotelinjan näppäimistöjen tapaan hyvin käden luonnolliseen asentoon. Lisäksi näppäimistö tarjoaa lyhyet ja hiljaiset näppäinpainallukset sekä Alcantaralla päällystetyn rannetuen.


Tarjolle tulee myös yksinkertaisempi taustavalaistu ei-ergonominen Surface Keyboard -näppäimistö sekä niin ikään simppeli Surface Mouse -hiiri. Näppäimistöillä on hintaa 100 ja 130 dollaria (ergonominen) ja hiirellä 50 dollaria.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT