AfterDawn logo

Suomalaispeli Quantum Break saapui vihdoin Steamiin

Matti Robinson Matti Robinson

Huippuodotettu peliuutuus Quantum Break on saapunut nyt maailman suurimpaan PC-pelien virtuaalikauppaan Steamiin. Suomalaisen Remedy-pelitalon peli yhdistää televisioelementtejä tavanomaisempaan räiskintäpeliin.

Alan Wakesta ja erityisesti Max Payne -peleistä tuttu Remedy toi pelin aluksi Xbox Onelle ja Windows 10:lle, sillä peli kehitettiin yhteistyössä julkaisija Microsoft Studiosin kanssa. Nyt kuitenkin peliin pääsee käsiksi myös kaikki Steam-käyttäjät.

Seikkailu Jack Joycena, jota tähdittää mm. X-Men-elokuvista tuttu Shawn Ashmore, vie pelaajan tulevaisuuden scifi-maailmaan, jossa aikamatkustus on mahdollista. Sekä Jack että hänen entinen ystävä ja nykyinen vihollinen Paul Serene altistuivat säteilylle, joka antoi heille aikamatkustusvoimia. Paul Serenen roolissa nähdään Game of Thrones -televisiosarjan Littlefingerinä tunnettu Aidan Gillen.

Pelillä on Steamissä hintaa 39,99 euroa ja siitä on lisäksi saatavilla Timeless Collector's Edititon, jossa on mukana mm. julisteita, Making of -videoita ja soundtrack CD:n.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT