AfterDawn logo

Applen Cook vastasi MacBook-fanille: "Pysy kuulolla"

AfterDawn AfterDawn

Apple on ollut otsikoissa viimeisimmät päivät pääasiassa iPhonen ja kuulokejuttujen ansiosta, joten unohtumaan on päässyt, että yhtiön Mac-julkistukset ovat jääneet kovasti taka-alalle. Applelta on odotettu mm. uutta MacBook Pro:ta, mutta mitään tietokonejulkistuksia ei syyskuun tilaisuudessa tehty.

Applen Mac-tietokoneiden, ja erityisesti MacBook Pro:n kohtalosta oli huolissaan myös MacRumors-sivuston lukija, joka lähetti sähköpostia asiasta suoraan kellepä muulle kuin toimitusjohtaja Tim Cookille. Tämä yllättäen vastasikin viestiin ja kertoi, että Macit ovat edelleen herran sydäntä lähellä ja sen tiimoilta kannattaakin pysyä kuulolla.

Tämä on tietysti kaikkea muuta kuin vahvistus, että esimerkiksi juuri kyseinen MacBook Pro -uudistus on tulossa, mutta jotain uusia Macejä nähdään todennäköisesti pian. Mahdollisesti uudet MacBook-laitteet sekä uudistuksia iMaceihin nähdään tulevien parin kuukauden aikana.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT