AfterDawn logo

Microsoft julkaisi kuvan tulevasta Surface Book 2:sta

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Surface Book -kannettavan esittelystä tulee kohta kuluneeksi vuosi, joten laitteen intohimoisimmat fanit odottavat jo kuumeisesti uuden sukupolven mallin esittelyä. Tunnelman kohottamiseksi Microsoft onkin antanut pientä esimakua tulevasta laitteesta.

Microsoft on nimittäin julkaissut Surfacen Instagram-tilin kautta kuvan niin sanotun Surface Book 2 -kannettavan yksityiskohdasta. Kuvassa näkyy hieman näppäimistön ylälaitaa ja tummanpuhuvan laitteen saranaratkaisu, josta kuvan värimaailman takia ei saa kuitenkaan kunnolla selvää.

Kuvan saatteeksi liitetty teksti ei viittaa mitenkään tulevaan laitejulkaisuun, mutta tarkkasilmäiset fanit kuitenkin huomasivat nopeasti, että kuva on peräisin jostakin julkistamattomasta laitteesta. Windows Centralin mukaan kuvassa todella näkyy Surface Book 2 ja se on peräisin Microsoftin sisäiseen käyttöön tarkoitetusta konseptivideosta.

Surface Book 2:n oletettiin ilmestyvän vasta ensi vuoden alussa, mutta vihjailevat somepäivitykset voivat olla merkki siitä, että laite esiteltäisiin suurelle yleisölle jo syksyn aikana.

Your key to success. #Microsoft #Surface #DoGreatThings

Kuva, jonka Microsoft Surface (@surface) julkaisi

1 KOMMENTTI

guy_fawkes1/1

Windows 10 joka tämänkin mukana vakiona tulee ja sen pakkopäivityksistä jotka pyrkivät aina vain sisälle vaikka "EI" on komennettu jo moneen kertaan:

"Okei, eli me (mikkisofta) koputetaan sun ovees joka päivä tiettyihin kellonaikoihin, tai oikeastaan koska vaan kun siltä tuntuu." Kuinka kauan pysyt rauhallisen välinpitämättömänä?

Vieläkin parempaa; "mitäs jos me vaan tullaan sisälle. Käydään vähä läpi asuntoa, katsellaan sua kun nukut. Sähän et välitä koska sulla "ei oo mitään salattavaa" ja näin."

"Lähdemme toki jos topakasti edelleen käsket mutta palaamme jälleen huomenna... Ihan vain katselemaan, harmia emme aiheuta."

"Ai niin muuten: me tossa vähän järjesteltiin sun kuvia, huonekaluja sun muuta uudelleen, mut sehän ei myöskään sua oo ennenkään haitannu, paljon paremmalta näyttää nyt, joo...

Nähdään aamulla taas."

Onneksi Microsoftille ja Windowsilleen on ihmisystävällisempiä vaihtoehtoja :-)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT