AfterDawn logo

Nvidia julkaisi ilmaisen VR-pelin

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Laitevalmistajat ja peliteollisuus toivovat virtuaalitodellisuudesta uutta kasvutrendiä, joka saisi yhtiöiden kassakoneet laulamaan. Näihin yhtiöihin kuuluu esimerkiksi grafiikkaprosessoreita kehittävä Nvidia, joka onkin nyt esitellyt ensimmäisen VR-pelinsä.

Nvidian julkaisema VR Funhouse koostuu itse asiassa seitsemästä minipelistä, joissa pääsee kokemaan huvipuistojen klassisia ajanvietteitä virtuaalitodellisuusympäristössä. Yhtiön mukaan pelit ovat siitä erikoisia aiempiin verrattuna, että virtuaalinen ympäristö on rakennettu todellisen maailman fysiikkaa jäljitellen, joten pelaaja voi aidosti vuorovaikuttaa ympäristön kanssa.

Peleissä pääsee hakkaamaan konfeteilla täytettyjä ilmapalloja miekoilla, hakkaamaan koloista kurkistavia myyriä sekä ampumaan pistooleilla hyllylle asetettuja esineitä.

VR Funhouse on ladattavissa ilmaiseksi Steam-verkkokaupasta ja sitä voi pelata HTC Vive -lasien kautta. Nvidian tarkoituksena on avata pelien lähdekoodit myöhemmin.

1 KOMMENTTI

stiva1/1

Haluatko lainaa? Nyt sinä enemmän huolta. Nyt helposti ja nopeasti löytää ratkaisu taloudellisia ongelmia. Olen yksityishenkilö merkittäviä taloudellisia resursseja. Annan erilaisia rahoituslainojen on välillä 5000 € ja € 1,000,000. Jos haluat nopean ja luotettavan lainaa, älä epäröi ottaa yhteyttä minuun. Voimme tyydyttää huolta 48 omaisuuksia. Saat lainahakemuksen, vastaa tähän mainoksen. E-mail: jaanstax@gmail.com

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT