AfterDawn logo

Rock Band 4:n rahoituskampanja tarjoaa huimalla hinnalla kaikki biisit

AfterDawn AfterDawn

Rock Band 4 löytyy kaupoista PlayStation 4:lle sekä Xbox Onelle, mutta PC-versiota ei ole julkaistu. Tähän ongelmaan pelin tuottaja ja kehittäjä Harmonix hakee ratkaisua rahoituskampanjalla, joka on käynnissä vielä 10 päivää.

Kampanjassa on mahdollista sijoittaa tyypilliseen joukkorahoitustyyliin erilaisia määriä rahaa erilaisia etuja vastaan – tai puhtaasti sijoittamalla myyntituottojen toivossa. Yksi uusista eduista on pelin mukana toimitettavat kaikki DLC-biisit mitä peliin on saatavilla, kertoo Engadget. Vaikka paketti pitää sisällään yli 2000 biisiä, niin hinta on kyllä vähintään sen mukainen. Tästä huvista (ml. muita etuja) maksua kertyy 2 500 dollaria.

Rock Band 4:n PC-versio kuitenkin vaatii vielä noin miljoona dollaria puolentoista miljoonan kokonaisrahoituksesta toteutuakseen, joten 2 500 dollarin Collector-rahoittajiakin tarvitaan melkoisesti. Onneksi tarjolla on myös 6 000 dollarin Tour Manager, 10 000 dollarin All Access, 15 000 dollarin Gold Record sekä 25 000 Platinum Record -paketit, joten ei muuta kuin shekkivihkot auki.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT