AfterDawn logo

Kone haluaa jatkuvasti päivittää Windows 10:een? Ongelmaan helppo ratkaisu

Matti Robinson Matti Robinson
1 kommentti

Microsoft otti Windows 10:n kanssa käyttöön uudenlaisen markkinointi- ja levitysstrategian. Yhtiö mainostaa ilmaista päivitystä Windows 10:een erittäin aggressiivisesti Windows-käyttäjille, joka on saanut osan käyttäjistä hermoromahduksen partaalle. Onneksi jatkuvista Windows 10 -päivitysmuistutuksista pääsee vihdoin eroon.

Yksi helpoimmista ratkaisuista on asentaa Windows 10, mutta Microsoft auttaa nyt myös niitä, joille uusi käyttöjärjestelmä ei kelpaa.

Microsoftin ohjeet kertovat, että mikäli jatkuvat muistutukset häiritsevät, niin käyttäjän täytyy poistaa ruksi Windows Updaten asetuksista (Computer Configuration / Administrative Templates / Windows Components / Windows Update Policy / Turn off the upgrade to the latest version of Windows through Windows Update).

Muutos onnistuu myös muokkaamalla rekisteriä ja on varsin yksinkertaista. Microsoft kuitenkin huomauttaa, että rekisteriä muokatessa tulee seurata ohjeita erityisen tarkasti. Rekisterissä muutetaan "HKLMSOFTWAREPoliciesMicrosoftWindowsWindowsUpdate"-polun kohta "DisableOSUpgrade" arvoon 1.


Microsoftin ohjeet kertovat myös kuinka notifikaatiopalkin ikoni saadaan poistettua ja tuotua takaisin.

1 KOMMENTTI

fisuvaari1/1

Olisko voinut laittaa suomenkielisen(kin) linkin

link

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT